Keperluan hospital time pkp

Assalamualaikum , ibu2 blh share tak apa yg perlu bawak ke hospital time bersalin nnti . Ibu2 yg bersalin time pkp share la pengalaman . Suami blh masuk melawat x ? Saya rsa mcm nk bawa 1 beg jaa ltak smua brg dlm tu . Ok x ? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #pregnancy

1 Trả lời

Wslm wbt. Bawak yang penting je awak macam sepersalinan ibu untuk balik, pad, seluar dalam, stokin, baju anak tu dalam dua set memadai. Kalau hospital Melaka - tak boleh ☺️ Rasanya PKP ni memang tak boleh melawat. Hantar dan ambil balik atau ada kes kes tertentu. 1 beg sahaja tu, sangat terbaik. Moga Allah mudahkan.