BEG HOSPITAL BETTER BEG RODA ATAU BEG KECIL?

Siapa yang dah pernah bersalin time covid ni? prosedur kat hospital kerjaan pelawat tak dibenarkan naik ke wad kan? so beg2 ibu yang nak ke wad tu ibu2 angkat sendiri ke atau ada guard/nurse tolong angkat? macam sebelum ni (anak 1st) saya bawak beg roda kecik & raga je.. suami blh tlg bawak segala barang naik ke wad.. pagi ptg blh melawat..sekarang mcm mana ek? #31week #due #january2020 #beghospital #covid #PKP

2 Các câu trả lời

kat HSI suami masih boleh masuk untk hantar brg tapi tak boleh lama lah.klu sya bawak bwg biasa je tak bawak byk barang sgt mana2 yg perlu shaja memandangkan sya bsalin normal 1 mlm je bermalam esoknya dah boleh blik

bag biasa kecil dah memadai.