Check BSP ibu mengandung yg berpuasa..

Assalammualaikum... Ada boleh share tak cara ibu mengandung yg check BSP Semasa berpuasa.. Tq 😊😊

1 Trả lời

Waalaikumussalam. Saya BSP hari ni. niat puasa fardhu Ramadan lillahi taala .bangun sahur, teman suami makan. kita minum air kosong je. 8am cek gula lps tu sarapan (buka puasa) lps 2 jam sarapan, cek darah jam 10am . cek lg jam 2pm (2 jam lps lunch) cek lg jam 8pm (2 jam lps dinner). Gitulah.. Jadual pemakanan dan cek darah tu tertakluk kpd Klinik masing2 ya