CARA ELAKKAN BSP TINGGI

Hi mommy, ada tak cara/petua untuk elakkan bsp tinggi? Seeloknya puasa makan manis seminggu sebelum check bsp or sehari sebelum check bsp? tQ#firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy #mommybuntu #jangandibully

2 Các câu trả lời

air manis. dessert mmg kena elak. makanan bersantan.. kalau kuah mcm kari tu jgn lenjun banjir🤣 kalau bole mkn kuantiti sikit. kalau nasi pon kena suku syur lebih protein. tapi sy jenis susah mkn nasi. jd mkn jela apa yg bole masuk tpi tetap jaga kuantiti. air masak tu penting kena banyak

hai mommy puasa sminggu mkn manis. ataupun elakkan mkn mknan yg mgandungi gula yg tinggi bnykkn minum air putih ya mommy