scan

Assalam sume.. sy baru nk pegi scan kt swasta harini.. kndungan nk masuk 7w.. bca pnglm mommies2 sume.. 7w bese nmpk kntung je ea... blom rasa heartbeart... doakan kandungan sy sihat ye mommies2 semua.. sy nebes plus tkut .. ni ank sulung.. harap baik2 semua... untuk sume bakal2 mommies jgk..

19 Các câu trả lời

Smlm sy pun scan 7w.. tp doc kata heatbeat xde. ..sedih sgt. ..

5y trước

Sbr sis. Scam 10week

Semoga sis dan baby baik baik saja, dalam keadaan sihat

Wslm.. Ya slalunya mcm tu la.. Sy 10w g scan br nmpk

Wkumsalam.. Semoga baby sihat dan kuat.. Aamiin

Saya 8mggu pun bru nmpk kantung je. .

Sy scan 7w dh npk kantung dan heartbeat tu pun kalu bt scan tvs. Transvaginal scan. Scan dr bwh. Mmg clearlah heartbeat dia. Alhamdulillah hari niw dh 8w. #firstbaby

Awal lg tu klu nk scan..better tgu lg 2-3w..

Inn sya allah... Nnti gi scan lg ade dh tu... No worries ya...✌

Sy pun br 7weeks..ari dlu g scan kt hsptl..dh nmpk kantung dgn jantung baby..