Pregnancy pillow

Salam & hi mommies... nak tanya mommies sume beli & guna tak pregnancy pillow ni? Membantu tak pillow ni sebenarnye.. saya skang susah nk tdo.. jenuh cari position tiap2 mlm... pls mommies2 sume bg pendapat..

2 Các câu trả lời

Dulu sy pun teringin nak pillow pregnantcy ni. Bila tgk kt shopee mostly mcm xbest. So sy ambik bantal byk2 letak di depan saya, belakang, bantal peluk, letak kaki juga. Suami nak dekat pun xboleh 😂😂

Waalaikumussalam...beli bantal peluk yg kecil sesuai utk di letak bawah kaki jugak