gender

assalam, sy skg dah 20minggu nk kongsi dah buat details scan aritu, nmpk baby boy.. so excited. pastu try plk buat test gender yg jual kt shoppe tu, tp menunjukkan line merah (girl). emm patut ke sy percaya bnda ni sume? atau percaya pd details scan je.

2 Các câu trả lời

test gender tu ada yg kata tipu,cuba sis try kopek bhgn blkg gender test tu,katanya ada kertas pink/biru random...jadi jangan percaya gender test ya

Scan pon kadang2 bila bersalin xsama, apatah lagi test gendet kit tu. Hihi