cuma bertanya

assalam ibu2 semua, nk tnya ni..selalunye ibu2 ngandung ni minggu ke berpa akn ada susu badan ye.

1 Trả lời

Sy lahir2 je anak, trus ada.... Xberani nak usik2 tgok sblom deliver 😂

5y trước

Sebenarnya msa pregnant mmg dh ada air susu cuma xgalakkan picit keluar lah ntii tkot bby blom kluarr susu dh menitis plk. Setengah org ada je susu kluarr dluu kena pndai2 jaga lah kan hihihii... Susu ibu yg pertama tu tersangat lah bagusss utk beby sis just fikir yg baik2 utk bf bby Insya Allah ada je susu lepas sis deliver nti..