Assalam nak tnya ada x ibu2 pernah keluar mcm ni..

10week....

Assalam nak tnya ada x ibu2 pernah keluar mcm ni..
2 Các câu trả lời

Pernah masa 6 weeks. Pergi kk scan nampak kantung lagi tapi takde heartbeat. Doc tak bagi pun ubat kuatkan rahim tapi kita bedrest je seminggu kat rumah tak buat apa. Repeat scan after 2 weeks Alhamdulillah dah ada heartbeat.

Pernah. Masa 5w. Lepastu doctor bagi ubat kuatkan rahim sebab sebelum ni memang pernah ada sejarah keguguran. Better awak pergi emergency sebab bleeding atau spotting tak normal dalam pregnancy