Nurse di kk

Saya nk tnya memang ada ke misi2 di KK ni akan layan ibu2 dengn cara pilih kasih? Mksdnya akn tgok kalau ibu2 suri rumah diorg akn anggp ibu2 ni x pandai, malas & tak berpengetahuan?

3 Các câu trả lời

x pastilah sis. setakat ni, dua kk sy pergi, ok je. sy suri rumah. nurse layan cm biasa je. apa beza ibu bekerja dgn tak bekerja dari segi pengtahuan? sy boleh bekerja tapi suami tak bagi, nak buat mcmn 😌. duk rumah jaga anak.

tak pasti .. jenis sy even suri rumah, sy ada degree .. so sy suka bertanya .. misi2 akan jawab every soala sy tanya hahahhaha .. even sy dh ambil tahu, tp nk kepastian .. so baik kita tanya dia ..

ada, certain tempat. biasalah manusia.