minum air kelapa muda

apa boleh ibu hamil muda usia kandungan 8minggu 6hari minum air kelapa muda??

5 Các câu trả lời

Bismillah. Insya Allah boleh tp gak boleh berlebihan ya bun Saya dulu sering dibelikan air kelapa yang masih bener-bener muda sama suami, soalnya kalau saya minum juga menghilangkan mual hehehe

4y trước

Iya bun betul ,, untuk menghilangkan rasa mual ,, maa syaa allah hamil yg ke 2 ini lidah tuh gak berasa apa2 yang ada tuh pahitt teruss ,, setiap makan pasti keluar lagi .. Ditambah puyeng

Iya bun ,, terimakasih atas jawabannya 😊

Boleh..tp jgn berlebihan dlu bunda

boleh aja kok

Boleh bun