Bayi tk kenyang

Ank sya 3 bulan, mnum susu FM tk kenyang, susu bdan sya dh kering sbb baby reject masa habes pantang lgi. Mcm mna ya nk bgi baby susu FM kenyang. Dia tdur tk lena..stengah jam ja tiap kali tdur kerap meragam

2 Các câu trả lời

confirm ke bby x kenyang? atau kembung perut? x selesa ke? suhu bilik x kena dgn bby ke, panas sgt or sejuk sgt ke. cuba tidur kn bby atas dada awk.

2y trước

cube tukar ke susu lain. beli pek kecik dlu tgok suai ke x. tkut susu yg die mnum tu je x suai.

biasa bb mnum susu formula kenyang..myb ade y dia rasa x slesa.ank sy pn fm alhamdullilah tido lena

2y trước

similac