Baby 6 bulan tk nak susu fm

Normal ke baby saya tiba² tk mau minum susu fm? Baby sy dari sejak lahir lagi bf + fm(dutch baby). Setakat dia mnum mmg tk ada apa2 masalah.tpi since dia da start mkn ni dia mmg tk nak terus susu fm(mula2 trima jgk tpi tk sekerap mcm biasa,lama kelamaan tak mau terus). Tpi bf mcm biasa je. Nk kata kenyang sbb mkn + bf mcm xlojik jgk sbb dia bf pon xde lah kerap sgt. Ada 1 hari tu sy saja tak bg dia mkn..nk tgk sama ada dia nk tak susu,tpi sama jgk..dia nk bf je,fm mmg tak nak trus.npe ye? #firstmom #firstbaby #6MonthBaby#seriusnanya

1 Trả lời

sebijik sama.mcm my baby😂 sejak die dh boleh mkn langsung xnk susu fm. smpai 2years ni pon bf lg., puncanya xtahu lah 😂

2y trước

itu lah pasal..😂jenuh fkir