SUSU FORMULA SAHAJA

bayi 1 bulan 7 hari , susu bdan mmg sikit sgt smpai dia tak kenyang dan anak mmg kuat myusu kdg pagi jam 1 myusu then jam 4 myusu jam 6 pn myusu . nak tanya dlm kotak atau paket susu tu ada nyatakan 8x sehari . tapi kalau bgi lebih boleh kah ? maximum 12x sehari kebawah . sebab bby mmg fm ja sementara nak adakan susu badan sbb tgh ikhtiar juga . nk tny nurse tp confrm kena bebel sbb kata tak sayang anak . tpi apa boleh buat sbb tu cara supy anak tk lapar drpda tgu susu badan ada . kot2 dalam ni ada yg fm dr lahir ? bole tk share brpa onz n brp kli atau apa2 sahaja brkaitan dgn fm utk anak sy . sbb sya ada dengar juga fm ni tk sma mcm susu ibu boleh minumkan bby bnyk kli . firstmom dn sya sgt buntu

1 Trả lời

bagi 3oz setiap 2jam sekali.

1y trước

oh mcm tu ke ? sbb sy bgi 2onz ja sllu mgkin sbb tu kot dia asyik nak susu stiap 2jam sbb tak knyg