Kerap trjaga tidur tk lena

Ank sya 3bulan kerap trjaga n kurang tidor. Tiap kali tidur mesti tk smpai sejam. Kdang2 nak susu kdang2 tk nk susu pn. 1st time mother. Tk tau apa nk buat. Urut perut n bdan buat tiap kali tukar lampin. Takkan kembungnya tk hilang. Ad yg tahu or pengalaman sama mcm sya. Mcm mna ya?

2 Các câu trả lời

normal anak sy pun mcm tu.. tp bila mlm dia tido lama jaga kerap utk susu je.. dia dh nk besar kan jd dia dh mula nk bermain

ni tidur malam ke tidur siang ye mommy?

2y trước

siang n malam..bru jdi 3 4 hri ni. tk tau knapa .sbelum2 ni kurang tdor siang tpi malam tdor panjang n lena .tk tau knapa.