ank 3bulan tapi tk banyak ckp

anak sy kalau sy ajak borak ssh betul nk keluar suara tapi bila dah berckp mmng lama lah and bila berborak dia mmng ada eye contact da senyum tapi tuu lh taknak keluar suara. sy mmng suri rumah bila dia bangun tido mmng setiap hari akan berborak. normal tak yeee?

1 Trả lời

I feel you. my son dah 4 bulan pun mcm tu. bila kita sembang dgn dia, dia senyum2 je. suara tak Keluar. waktu nak. tido tu dia pandai duk babbling sorang2. panjang dan lama pulak tu. kalau ikut dalam buku rekod dia, normal je. tapi nanti tny la nurse/Dr waktu check up

8mo trước

yee sama ank sy time mlm suka berborak tapi bila siang berborak dia just senyum and kadang keluar suara excited