anak 3bulan belom ketawa lagi

nk tanya normal ke baby 3bulan lebih blm ketawa lagi. dia just keluar suara excited mcm gelak tapi tak sure lh. kalau ajak berborak dgn sy and suami je dia akan layan dan senyum bila org lain ajak borak dia just pandang je kalau senyum pon ikut mood dia. semua benda tu normal ke? #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Yup, normal. Awak boleh track milestone baby dalam TAP ni. Confirm tak lost. Saya first time mom, anak dah 1y9m. Memang membantu sangat TAP ni. Awak boleh semak checklist yang diberi. Setiap checklist dan aktiviti yang dicadangkan mengikut umur anak kita. Oh ya, dalam buku kesihatan anak pun ada juga. Awak boleh click pada icon tapak kaki untuk track milestone anak awak.