4months baby

hi, anak saya masuk 4bulan. tapi matanya mcm kurang fokus kalau kita bercakap dengan dia? tp dia gelak senyum kalau dengar suara kita. cumanya mata tak tetap dkt kita. kdg2 je kita kena dekat bebetul depan muka dia baru dia fokus dkt kita. normal ke

1 Trả lời

my baby also 4m. tapi dia dari jauh dah nampak. dah pandai pilih2 orang dia kenal. sometimes dia ralik tengok benda lain, tapi bila kita tegur dia cari, pandang kita. tak bawak jumpa doc?