Kuning

Alhamdulillah saya baru shj melahirkan baby boy. Skrg dah msuk hari ke 3. Baby baru start kuning. Skrg ni susah nak bg susu sbb dia nak tidur je. Mcm mana eh nak kejut. Saya dah bg puting pun dia tak isap ?

7 Các câu trả lời

Ambil air sapukan sikit kat muka dia..usik2 dia smpai dia rasa terganggu. Kalau boleh jangan pakaikan baju. Biar je dia tido dengan pamper dan barut sebab lagi panas nanti lagi sedap dia tido.

Kene kejutkan jugak...gosok2 tapak kaki ke...sy kejut kan dgn mcm2 cara lah smpai baby bgun...hehe

bby kuning mmg suka tido..sis kacau dia smpai bgun smpai dia ngis pn ok😁 pastu bg susu..

Cube sis try youbaby krim gel mandian dia .. Insya allah..

Time sye pon sye nangis menghadap nye..cube sis try krim youbaby..

5y trước

Krim utk apa ye tu?

Basahkan tuala lap anak & lastik2 lembut tapak kaki baby.

congrats! 😊