Anugerah Terindah🥰

Alhamdulillah dh nk masuk 5 bulan mommy lahirkan awk. Selepas kehilangan abg2 kembar awk tahun 2019 masa kandungan 4 bulan.. tup2 4 bulan lepas tu tau preg awk.. kembar jugak.. bezanya abg2 awk kembar 1 kantung awk 2 kantung.. tp bukan rezeki mommy timang baby kembar lg.. satu kantung xmenjadi.. so lahir la awk seketul.. due date sepatutnya 12/5 tp awak nk keluar awal, tepat kandungan 36 minggu 18/4. Awk tau2 je kan mommy pon xsabar nk jumpa awk🥰

Anugerah Terindah🥰
1 Trả lời

Alhamdulillah, semoga membesar jadi anak yang baik & taat ibu bapa