scan baby

Alhamdullilah hari ni mama n papa dh nmpk muka baby ....tp tdo ajer lah pulak...puas doctor kejut kan awk...smli sakit2 perut mama kena cucuk2 n doc pki alat scan..ttp awk x nk bg kerjasama...siap 3x menguappp..mesti awk ckp nak tdo lah..jgn kacau sy.. ☺️☺️☺️..apa2 pon mama happy wlau nmpk awk tdo..awk sihat sy..thn dpn kt jmp yer?duk baik kat dlm tu tau....

scan baby
2 Các câu trả lời

Org kata, klo nk pergi scan mkn ais krim dulu.. Hehehe.. Xtau ler.. Bgi baby bngon kot .. Hahaha

Alhamdulillah...