тreaтмenт ғor вaвy jaυndιce

ѕalaм oυlѕ мoммy, вoleн ѕнare х.. rawaтan υтĸ тυrυnĸan ĸυnιng вaвy.. вaвy ѕaya da 10 нr.. тp ѕтιll ĸυnιng тιnggι.. нarι2 υlang ĸlιnιĸ dan нoѕpιтal.. вerмacaм cara da тry тp ѕυмe хвerнaѕιl мalaн ѕeмaĸιn тggι.. нarap ada ιвυ вapa yg ѕυdι ѕнarιng.. тq all... ѕalaм aιdιl adнa

тreaтмenт  ғor вaвy jaυndιce
54 Các câu trả lời

bby sy pun kuning jugak msa lahir hritu..nurse suruh mndikan dgn air sejuk klw mandi..alhamdulillah trun kuningnye skit2 tp xnaik mendadak..lgi 1 ptua sy buat adalah mandikan dgn 7 kuntum bunga raya, buang tampuk kuningnye..ramas2 dlm air sejuk td..alhamdulillah sikit2 dia turun..