нaι мaмa... ѕнare тιpѕ тυrυnĸan ĸυnιng вaвy.... rιѕaυ вaвy тιnggι ĸυnιng 😌😌

4 Các câu trả lời

Anak saya kuning tinggi sampai masuk wad 2kali. Saya cuba ikhtiar bagi baby minum satu sudu kecil air buah sengkuang cina, fresh dari buah bukan dalam tin. So far esok check up terus kuning baby turun dari 250+ jadi 138. Lagi satu, susu badan better pam bagi baby minum guna botol. Kita boleh pantau berapa oz baby minum

Hi, kena bagi susu campur, setiap 2 jam menyusukan baby, first bagi susu ibu lepas 2 jam bagi susu formula saya pakai karihome susu kambing, banyakkan bagi baby susu je, jgn risau as long as kuning sentiasa turun walaupun slow 😊

Hai. Kerapkan menyusu anak -cuba 2 jam sekali. Memang struggle. Kerap urut perut bayi jika anak susah berak.

Hai mama to 🙋‍♀️ , saya bagi mandian herba dkt baby . tk sampai seminggu kuning dah turun .