Tiada Buku Pink

Ade ke mommy2 yg beranak klinik gov tp takde buku pink🥲 saya sekadar brtanya saja sbb nk tahu apa akibatnya, lgipon org kata skrg buku pink wajib utk stiap ibu mngandung.. tp saya yakin akan ada ibu2 yg xbuat buku pink, boleh share sikit pemgalamn? #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

25 Các câu trả lời

P je buat buku pink sis… Skurangnya awk blh tau pkembangan baby dlm tu cmna…Apa² masalah,doktor bleh detect awl² camni.Jgn malu nak p KK atas sebab x nikah lagi.Takde manusia yg x berbuat dosa.Nurse takkan marah pun.Lg dorg perhatian kat ibu mengandung yg x menikah lagi