Gugur Ke?

Adakah ini kantung? Keluar masa pi bilik air lps buka puasa tadi. Bleeding dari tghri semalam 24/4 spi skrg. Tapi takde la banyak spi kena pakai pad. Saya just pki pantyliner ja. Pagi tadi pi hospital, Doktor cek masih ada kantung tapi kecil (spttnya usia kandungan 7w). Doktor suh mai 2 minggu lg. Dan pesan lps ni klu bleeding biasa2 tak perlu mai. Klu bleeding spi 2 3 kali tukar pad baru mai... Hu3

Gugur Ke?
25 Các câu trả lời

Masa keluar darah ni awak ade simtom2 lain tk mcm sakit pinggang ke.. Sye pon dh msk 3hari ni ade kluar darah mcm tu setiap kli kencing.. Kandungan sye bru msk 5w..tkt lh hmm sbb pernh gugur sblm ni.

4y trước

Takde plk. Cuma sblm rasa mcm senggugut gitu.