Gembira dlm sedih

Subuh tadi buat test, Alhamdulillah positif. So dgn sabar tggu husband bangun tido nak pegi scan sbb dia keje mlm.. Dlm pukul 1:30 pm, kami singgah makan dkt KFC. Tgh tggu order, tetiba perut kejang tapi buat x tahu. Lepas siap makan, pegi toilet dan berlakunya bleeding. Masa tu, mmg dah cuak. Gugur ke? Period ke? Pegi klinik juga.. Doktor kata ada kantung, saiz dlm 6w. Kena pi hospital sbb bleeding. Pi hospital, doktor bagi kemungkinan yg sedih. Maybe kantong kosong tapi dia suruh pegi hospital dlm 2w lg utk pastikan sbb masih awal sgt. Klo dlm 2w ada bleeding ketul2 cepat2 pi hospital. Sekarang, mmg sedihlah sbb ni first pregnant. Tggu pun xlama mana pun sbb kahwin bulan 3 aritu tapi still rasa sedih. Ada apa2 pesan utk saya x?

Gembira dlm sedih
1 Trả lời

Sis banyakkan rehat , positif kan diri jgn sedih2 , jgn buat kerja berat just bedrest . Insyallah dia kuat unti kitaa . Positif ya sis .