Gugur 7 minggu

Hi nak tanya, sy 7minggu. Gugur pagi tadi pkl 4am. Then I went GH, Dr cek cervix semua. Dr kata kantung semua dah keluar. Tapi I takde bleeding sampai skrg. Normal ke ataupun kena pegi hospital? Sbb sblm gugur I ada bleeding. But once after kantung semua keluar, takde bleeding langsung. Pls advice!!

3 Các câu trả lời

Ye normal nanti akan dtg bulan seperti biasa sy pnah gugur jgk bleeding kaw2 dr ptg smpi ke subuh smpi kuar kantung pastu xde darah dah after 2 weeks dtg period cm biasa no worries lgpun doc da check

12mo trước

Sis ada spotting skrg xnormal pi hosp,sy start sikit2 spotting tu dlm 4ari cukup 4ari bsoknya start kaw2

Kantung keluar tu mcmna ya sis. Sbb sy 7 weeks jg ni tgh bleeding.

12mo trước

Sis da g hosp x jgn biar ye usaha dulu mungkin bby dpt diselamatkan lg biasanya hosp akan scan tvs

sbb semua da klua kot..