Siapa tidur pakai selimut ya?

Ada tak yang tidur tak pakai selimut?🙋 Lagi-lagi waktu berbadan dua ni kan🤰 Kalau boleh jangan amalkan ya tidur tak pakai selimut waktu hamil🙅 Takut badan mudah masuk angin pula kesejukan🥶 Jom komen bawah anda tidur pakai selimut atau tak ya? Kemudian tengok ciri-ciri mereka yang suka tidur pakai selimut ni🥰👇

Siapa tidur pakai selimut ya?
24 Các câu trả lời

dari sebelum preg. sampai preg. memang xboleh tinggal selimut . xkira panas ke sejuk wajib ada wlaupun tido siang . kalau xde rasa xlengkap xboleh tido 😅😂

nak tdr wajib ade selimut, selimut smpai ke leher.. pas tersedar je tgk selimut kat bhgian kaki je 😅 #08Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

saya dari dulu mmg tdur pakai selimut.. tpi sejak mgandung suka terlelap sndiri n lupa nk pkai selimut 😆

saya mmg suka berselimut tapi tak penuh, hujung kaki sampai ke lutut...😅 ada ke yg sama mcm kita...

umh sy 3.. 4pagi mmg sejuk makanye mmg kene pki selimut kalo x getor smpi ke tulang hahaahah

Ya. Kalau msa pntang lg tambah dgn stokin. Kekadang rimas tp rsa pelik kalau tkda selimut

4y trước

Kan. Rasa kaki kosong😅

saya berselimut,sejk prgnt ni xsuka kipas dn ac, rasa mcm tgh sedutt angin bnyk

4y trước

betul. Min Pon mcm tu😅

wajib ada selimut tutup kaki KLU x.x blh tdr

memang wajib .. mengandung atau tk selimut msti ada ... 😊

sy setiap malam selimut pakej stokin.. sejuk 😆