Tidur dlm aircond tapi ank x suka pkai selimut

ada x mommy alami mcm ni🤣maknya dah kesejukn tpi tiap kli nak bgi baby selimut dia tendang2 selimut tu x nak pkai,, baby 6bulan #SeriusTanya #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund #bantujawab #ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

normal je tu. ank sulung sy smpai 2y xmau selimut. kecuali klu mmg btul2 sejuk..yg adik 6mth pun sama

Sama😂 sekarang siap pakej request nak turn on aircond. Umur 2 tahun lebih

yeah normal. anak I pun gitu. stressed betul die ngan selimut TU.