anak tak cukup berat

ada tak ibu2 kat sini pengalaman mengandung anak tak cukup berat.air ketuban ckup,jantung ok,gerak ok,tapi masa scan baby 1.2 je saya skrg 31 weeks..dekat screen tulis macam 28minggu.n berat badan saya pon xnaik jugak..soalan saya kat sini,macam mana ibu2 buat nak bagi anak besar.buat pengetahuan,saya dah x puasa atas saranan doktor...

1 Trả lời

minum susu lembu. sure badan baby naik. good luck dear. dont worry ok 😇

5y trước

Sy bru je bkk apps nie..skeg da slmt bslin..bby pon 2.1 je..now tgh pantang czer 19hari🥰