ubat cair darah (Millispirin )

Ada tak ibu² disini yg makan ubt cair darah atau millispirin pd awal kehamilan? Buat pengetahuan saya ada hipertensi..

8 Các câu trả lời

Saya, saya puny bp masih normal, cuma saya ni obesiti. Jd doc ng ubat cair darah ni juga. Masa anak pertama saya mmg ada darah tinggi, on medication. Makan juga ubat cair darah.

Sy doc bg juga..sy makan..sebab emak sy ade history darah tinggi plus bmi lebih..mcm untuk cegah pre-eklamsia.. sis boleh search article mengenai pre eklamsia tu

Sy pn dr bg aspirin sbb kehamilan sy yg lalu premature 34w5d disbbkan pre-eclampsia. Sy dr on aspirin since 17w wpun BP sy still normal until now 20w.

Saya mkn juga dr kandungan 5 minggu smpi skrg dh 30 minggu...tp nama ubat sy aspirin..rasanya same kot tu..sehari mkm sebiji..mkn smpi la bersalin doctor ckp

2y trước

puan ada penyakit tak makan ubat nie?

Sy masa awal kehamilan dlu kne mkn sbb bp tggi sikit. Then xlama bp dah ok, doktor suruh stop makan

Sy bru dapat ubat cair darah... doktor ckp kena mkn sbb faktor usia

5y trước

Owh

Hipertensi, doktor ada bagi ubat lain x sis

5y trước

Doktr bagi ubt methyldopa utk tekanan drh tggi sis

Ni sis..boleh google jugak