ubat cair darah

siapa kat sini ibu mengandung makan ubat cair darah? sebab apa ya kene makan?

4 Các câu trả lời

Awk makan ubat cair darah waktu pagi ke malam? Sy mula2 makan waktu pagi bila buat bsp darah saya cair. Sekrg doktor da yukar suruh makan malam. Bila buta bsp cucuk di jari darah saya pekat. Lepas tu sy perasan cepat penat/mengah. Masa makan pagi x macamni. Ada ibu2 sama mcm sy? Terima kasih.

Sy mkn ubat cair darah wktu pagi..itupun setengah biji je..then mlm kena cucuk sndri ubat cair darah..klau ikut dr sy ,darah sy x cair tkut x ckup oksigen utk bby klau mningkat usia khamilan

2y trước

mkn ubat tu selepas or sebelum mkn ye?

Sy mkn, stgh biji setiap pagi. Sbb sy de rsko drh tgi dr previous preggy

4mo trước

Dia boleh telan atau larut dalam air ya