Ada tak ibu yang amkk ubat cair darah dn makan ubat drh tinggi 3 kali shri.

Ubat cair darah dan ubt darh tinghi

6 Các câu trả lời

Sy hari ke-6 melahirkan, masuk emergency sbb tekanan darah naik sampai 200/110. Start BP tak cantik masa pregnant 37minggu. 6 hari warded ni baru keluar. Kena makan captopril 25mg Shari 3kali. Heparin yg UTK czer tu patut inject 10hari je (pagi ptg total 20 injection) tapi Dr tambah lagi 8hari 😭😭😭

saya arini doc suruh makan ubat drh tinggi 3 Kali sehari.. ubat cair darah Belum lagi sebab lagi 5 Hari Ada refer ke pakar, xtau lagi camne..

sy ambik ubt cair darah suku sehari..sbb prgnt yg prtma dlu ada darah tinggi..allahmdullih yg ke2 ni xda..

2y trước

kalau sis ada keturunan mcm mak ayah ada drh tinggi..kita pn kmungknan ada.biasa lepas brsalin da ok..mcm Sy 36w Bru dpt drh tinggi..lepas brsalin smua da jadi normal balik..cuma kita kna kwal pmknan..

Saya ambil ubat cair darah kerana faktor umur. Ubat darah tinggi tak ambil sebab tak ada darah tinggi.

12mo trước

42 tahun

saya makan ubat darah tinggi 3 kali sehari gan ubat cair darah

2y trước

dulu darah tinggi awak bacaan berapa

Saya ambil ubat cair darah sahaja separuh pill sehari

2y trước

awk amik ubat cair darah start baby berapa minggu okey x...jenama winspirin ker...