Irregular period

Hi, ada tak di sini yang irregular period tapi hamil? Sy dah scan diklinik swasta tapi sy tak ada masalah pcos, fibroid dan cyst. Sy dah kahwin bulan may tahun lalu tapi sampai skrg belum lagi pregnant. Kawan2 yang belakang kahwin dari sy dah pregnant. Kadang2 rasa down juga sebab kena tanya bila nak ada anak. Sy berharap sangat tahun ni ada rezeki untuk hamil

16 Các câu trả lời

scan shj xcukuo. irregular period bermakna puan ada mslh dgn hormon. rawat hirmon, oeriod akn kembali betul. waktu subur akn mjadi tetap n kehamilan lbh mudah dirancang