Irregular period

Hi, ada tak di sini yang irregular period tapi hamil? Sy dah scan diklinik swasta tapi sy tak ada masalah pcos, fibroid dan cyst. Sy dah kahwin bulan may tahun lalu tapi sampai skrg belum lagi pregnant. Kawan2 yang belakang kahwin dari sy dah pregnant. Kadang2 rasa down juga sebab kena tanya bila nak ada anak. Sy berharap sangat tahun ni ada rezeki untuk hamil

16 Các câu trả lời

Saya pun period tak teratur. Ada masa cepat. Ada masa gap sampai 6 minggu. Saya cuma monitor keputihan. Kalau nampak keputihan tanda subur tu saya terus bersama. Boleh google

5mo trước

Yaa sis dah try buat opk untuk track kesuburan tapi sama juga sis. Sy perna chemical pregnancy sebelum ni tapi tula harap tahun ni dapat merasa pregnant

Sama la sy jenis period X teratur.. alhamdulilah 9blnn kahwin sy mengandung.. sebelum 2 mcm2 product jgk sy Cuba..last sy Cuba minum Susu kurma.

sy irregular period sama sy pun takde masalah kesihatan lain, lepas kawen pjj 3m, pastu pjj ended, lepas 2w sy pregnant

Sis you ada jumpa pakar o&g tak? Kawan i takde fibroid/ pcos tapi bila buat further test, ada kanser endotrimesis.

5mo trước

Tak perna lagi sis. Sebelum ni perna hamil tapi keguguran. Dan perna 1 kali chemical pregnancy

sy pun sama irregular alhamdulillah LPs setahun Allah bg rezeki, semoga sis d permudahkan kn jgaa makan

5mo trước

Wahhhh. Harap ada rezeki untuk sy juga lepas ni

.