Upt negative? Tapi tak period

Hi! Ada tak sesiapa yg ada pengalaman dah hampir 3 bulan x period sbb sy jenis irregular period sakit bawah perut sampai belakang cek upt test mamma positive tapi upt lain negative dan sakit tuh sampai skrg cuma x dak dtg period pon kenapa ye?#ingintahu #pleasehelp

5 Các câu trả lời

upt mamma selalu scam. seeloknya pi klinik utk doc scan & jika tak mengandung, minta utk buat rawatan. sbb period ni berkaitan hormon

1y trước

baik sis esok sy ingat nak pegi kk untuk cek

Saya pernah try upt mamma perfect saja2 je pun dapat double line. Padahal bulan tu takde bersama suami langsung 😅

1y trước

dan dia kata bagus kalau lama x period mai cek takut ii hormon x balance dan kemungkinan ada cyst atau fibroid sy tadi kena kencing kotor je naseb x da sakit apa ii

saya regular period. Lewat 7hari. Upt masih -ve. Siapa pernah mcm ni?

1y trước

sis cuba tunggu seminggu atau dua minggu lagi cek kalau +ve tuh preggy laa kalau test -ve dan asyik samar ii makin pudar mungkin sbb hormon

pergi klinik, req nak buat tvs

1y trước

ouh mcm tuh tadi sy dah pegi kk result negative tapi masih sakit perut doc cakap lagi 2 minggu kita scan kalau masih sakit..sbb doc taktau punca sakit tuh

Mamma scam