Sy last period 30.10.22.ikut pengiraan 7w5d.hari ni sy scan diklinik hanya ada kantung..sy ada cyst.

Bantu sy.

2 Các câu trả lời

Dear😊insyaAllah ada.. Sbr taw.. Btw mcm mne tahu ade cyst? WKtu scan nampk atau mmg dah tahu ade cyst? Sbb kalau ade cyst time pregnant dia akn mengecut bila baby da besar

2y trước

sy doakan allah permudahkan urusan sis..insyaallah doa..zikir bnyk2..ank³ syurga sis akan tunggu sis disana...😭al fatihah buat ank syurga..besar ujian allah utk sis..sis n suami kuat sebab tu allah bagi ujian..hanya org yg kuat mampu hadapi apa jua dugaan..sentiasa bersangka baik dgn allah..bila due tu..hari ni sy p checkup klinik swasta..alhamdulillah kantung x 0 dah ada jantung bby dah...rasa leganya hati sy..bersyukur sgt2 pd yg maha esa...

Hi sama la kita last period 30/10 tapi belom buka buku n blom scan lagi ☺️

2y trước

yaka😅😅sy dah buka buku..alhamdulillah sy p scan klinik swasta awal lgi kndungan 6w4dy.lgi 2mnggu checkup lgi..