WEEK 7

Ada ke yg sama macam sy masih xde nampak lagi . perut membesar . tapi scan belom nampak apa2 janin dkt dalam . Normal@tak . Yg sebelah kanan scan melalui tvs , kiri scan melalui atas .

WEEK 7
26 Các câu trả lời

saya masa scn 8 weeks belum nampak dan belum ada heartbeat doktor suruh repeat scan balik 2 mnggu lagi . skrg ni kalau ikutkan dh masuk 10 weeks . minggu depan scan balik . harap² dh bole laa nmpak baby dan hearbeat 🙏 banyak yg cakap ada yg lambat xsama kot . doa yg baik² saja dan sentiasa berfikiran positif . amin ..

5y trước

Amin , semoga yg baik2 je untuk sis ya . Semoga ada keajaiban . Aminn

Msih awl lg tu sis.. sye prnh scan mse dkt klinik swasta 7w bru nmpk kantung..then smlm appointment dgn dktor kk..dye scan alhamdulillah dh nmpk..then nmpk jntung dye berdenyut..sye 9w bru nmpk..dktor ad ckp klau nk clear mse scan..mke sure pundi kencing pnuh ..inshaAllah jelas skit nmpk

Mcm sy 7week 3day.. Arini scan nmpak kantung je.. Ukuran kantung 6week 5day.. Next week scan lagi sekali.. Moga baik2 aje.. Td Mula2 nmpak ade 2..siap pggil pakar.. Last pakar pun x dpt buat kputusan..suruh repet scan je next week

awal lagi kot sis,sy ritu pn scan masa 7weeks cuma nampak kantung je..lepas 3 mggu,kk scan lg alhamdulillah dh nampak baby..doa yg baik,positif selalu..in shaa Allah semua dipermudahkn..

Normal sis, perot mbesar sbb rahim tgh siapkn tmpt untk bby, sy 11w bru nmpk bby and heartbeat, mse 9w nmpk kantung je, take care ok,jge makan 😘

Saya pun kecil... Masa sebulan seminggu,kena tunggu seminggu lagi. Dokter bagi folic acid... Skrg dah masuk 32 minggu 🥰🥰🥰🥰🥰

Masa sy dulu. Kantung tak nampak,bila 11 minggu scan semula,baru nampak kantung,baby & heartbeat. Doc kata setengah orang nampak lambat.

Saya 8 week nampak kantung & heartbeat buat tvs dekat hospital. 15 week scan lagi sendiri dekat klinik swasta, baru nampak janin

5y trước

Saya period tak teratur, (bukan tiap bulan period) buat upt clearblue digatal tunjuk 2-3 week ikut kiraaan dok 4-5 week. Pergi scan kat klinik still tak nampak kantung

Sy 7 minggu dlu scan pn blm nmpk.. Kantung je ada..pastu xde scan dah.. 14 minggu p buat buku pink skali scan kt kk bru nmpk..

5y trước

Aah.. InsyaAllah.. Aminnn

Masa sy scan bulat kecik camtu, kiraan dlm 4weeks. Tak tahu laa skrg kalau scan besar mana. In shaa Allah ada je tuu 😘