WEEK 7

Ada ke yg sama macam sy masih xde nampak lagi . perut membesar . tapi scan belom nampak apa2 janin dkt dalam . Normal@tak . Yg sebelah kanan scan melalui tvs , kiri scan melalui atas .

WEEK 7
26 Các câu trả lời

Kalau 7 week selalu dah nampak heartbeat semua .. takper.. maybe kiraan salah kot. Kalau tengok ni mcm 4weeks..

Sy juga macam sis. 7weeks hanya nampak kantung. Insya'Allah..sama2 kita doa. Dr akan suruh repeat scan 2 minggu lg.

5y trước

Perasaan y sama..hanya doa y baik2 saja.

depends pd orng sis. ada setengah orang 4w 5w dah nampak. jangan risau. doakan yg janin membesar dgan sihat.

Lain lain kita kak tak sama peranakan nya , saya 8week dah nampak ☺ Sabar je kak 2 mnggu lagi msti nmpak

5y trước

Ada jugak kak , tapi saya terus pi jmpa doc dia bagi ubat kuatkan rahim pastu kena mnum sampai skrg alhmdulillah dh msuk 11week☺☺

Sypn DH scan baru 7 minggu 2 minggu scan blik ni...7week tu baru ad kantung ye...

Sy dulu pun sama...nnt masuk 8 or 9 weeks mungkin akan nampak

sy 11 minggu bru pegi scan, bru nmpk janin☺️ kdg scan awal tdk nmpk sis

5y trước

Oh ok2..tq sis

Lain lain kita kak tak sama peranakan nya , saya 8week dah nampak

5y trước

Ya sis , sebab doc ckap rahim saya jenis ke belakang jd kalau d scan macam tu laa 😁 tapi apapun baby semua ok

kalau sy scan tvs 7w dulu dah nampak heartbeat baby. doa bnyk² sis..

5y trước

sy maybe bru 5 week cmtu sis . Sebab period sy x ontime . kdang2 mai lambat kdang2 lambat .

Mungkin late implantation...tunggu lg seminggu br scan

5y trước

maybe sis . inshaAllah yg baik2 je .