Scan 7w melalui TVS

Saya follow up scan 7w tepat harini. Dr pakar scan melalui TVS. Kantung nampak membesar berbanding minggu lepas, tp janin & heartbeat tak nampak lagi. Ada ke mommy yg ada pglaman mcm sy?? #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

sis check tvs sbb hri tu scan x nmpk ke? ke 1st tyme scan? sye 6 weeks scan perut nmpk janin.. 8 weeks bru nmpk heartbeat

9mo trước

inn shaa allah ada tu❤️

normal. repeat scan semula nnt. majoriti mommy 8@9w dan keatas baru nampak baby dn heartbeat klip2