Baby menjerit

Ada Ka sini baby suka menjerit,baby 5bulan suka menjerit sekarang,tido pon susah.subuh ja mesti bangun xnak tido dah,letak buaian Pon xjdi ,kdng bukan risau apa risau baby sakit tekak ja 😂

4 Các câu trả lời

Normal tu, dah banyak nak main dah dia. Tidur pun kurang kan. Macam anak saya suka menjerit jugak kalau abah mama sibuk bt kerja rumah hahaha.

2y trước

ha ah tdo Pon DH kurang ,nk bgy tdo Pon susah kena bagi Dy letih btul² bru tido😂😂