Baby menjerit

Ada Ka sini baby suka menjerit,baby 5bulan suka menjerit sekarang,tido pon susah.subuh ja mesti bangun xnak tido dah,letak buaian Pon xjdi ,kdng bukan risau apa risau baby sakit tekak ja 😂

4 Các câu trả lời

eh samala🤣🤣🤣🤣. ank sy pas sbuh ke sblm sbuh ke dy msti akn bgun ble tgk abi dia siap2 nk g keje. lpstu xtido2 smpai ke malam. mlm plk tido lwt. sjk nk msuk 5 bln ni dia jd kurg tido tp dia mengantuk tp dia xnk tido. sy plk yg ssh hti and stress sbb dy nk attention je 24 hours. nk ade dpn mata dia je. kdg2 stress jgk trmarah jgk sbb asyik ngis je keje dia. susu dh brpe kali bg tp dia xnk tido. menguap brkali2 tp ttp xnk tido. ble dudduk rmh kondo ni ssh skit. tkde tanah jiran pun sunyi sepi🤣..

2y trước

tu la ,owng dh azan mata Pn buka ,bgy susu Pon xnk tido dah.dok tahan mata xnk tido .kita nk kemas umh masak lagi 😂😂

Same lah kita. My baby start shouting ni since umur dia 4 months lagi. For actually, baby memang suka menjerit. Except bila dia di sakiti lah, mmg akan jerit sbb sakit 😬 Actually baby suka menjerit. Dia suka dengar suara dia sendiri and nak tengok reaksi orang sekeliling terhadap jeritan dia. Ada time dia jerit sebab dia nk orang agah dia. Tak nak sorang2. Jadi layankan jela. Buat2 la terkejut, ketawa mengekek ngekek.

2y trước

itu lah ,kdng kalau xlayan lagi Dy kuat jerit Smpai sedak air liur 😂😂

smela..mmg suka jerit...tdo mlm mcm biase strt kul 7 mlm smpy subuh....siang sy bg tdo brjga 2 jam je ..pstu pksa tdo wlaupun stgh jam..bg lg brjga 2 jam pksa tdo lg...mcm tu la rutin hri2...hihi .xbg tdo trus tkut dia penat sgt pstu mrengek je. bile mrengek je ape powm xleh bt...

2y trước

tu la skrng susah nk tido siang , bgy tido xnk tido lepas tu meragam 😂😂sendiri xnk tido sndri meragam

Normal tu, dah banyak nak main dah dia. Tidur pun kurang kan. Macam anak saya suka menjerit jugak kalau abah mama sibuk bt kerja rumah hahaha.

2y trước

ha ah tdo Pon DH kurang ,nk bgy tdo Pon susah kena bagi Dy letih btul² bru tido😂😂