Baby menjerit

Baby usia 17 hari. Normal ke baby menjerit waktu tidur. Risau pulak bila dia menjerit kuat secara tiba tiba. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Kalau org dulu2... Dorang kata if waktu malam baby menjerit or menangis.. Make sure suara kita kena kuat or bercakap dgn dia.. Makhluk halus mcm jin suka sgt dgn baby yg nnges malam. Sblm tdur.. Make sure bacakan pendinding utk dia... 3 qul dan ayat kursi.. Hembus tapak tangan dan usap dari ubun2 sampai ke kaki baby ya.. Inshaa Allah.. Baby tdo lama sikit tanpa gangguan