Baby tido meniarap

Baby dah masuk 8bulan ,la Dy suka tido meniarap,kita dh pusing balik dy xnak ,Dy selesa tido mcm tu,bukan apa risau ja la.ada Ka sni baby Sma mcm ni

2 Các câu trả lời

sme la..smlm mamai2 bgun tgk mcm tu...trus agkt tepuk2 muka dia...nmpk mcm lembik je..pstu dia buka mata...kus smgat...panik betol...mcm nk luruh jntung rse...😅😅

1y trước

itu la kita yg risau Dy boleh sedap tido 😂😂.minta jauh la benda² yg xelok kat anak kita

bg sy as long as muka dia tak tertutup ok je. to better bila npk dia meniarap, angkat tukar posisi tidur baby

1y trước

Dh angkat tukar Dy tetap pusing balik😂dy xttup hidung tp tu la mak² ni mmg dy risau lebih😅