Baby suka menjerit

Normal ke baby 6 bulan suka menjerit?risau saya dgn anak sy dia suka sgt menjerit..

7 Các câu trả lời

Samalah, saya anggap dia teruja yg dia dah tahu dia ada kebolehan tinggikan suara😅. Dia dah mula marah jika dia tak dapat capai barang dia nak. Dia jerit bila dia nak ibu, tapi ibu nak ke tandas, nak tengok masakan kat dapur Dia akan jerit org tak layan dia main/dia dah bosan baring je. enjoy the moment.

sy plak rasa nak mental.anak umur 3 thn.da la sy dlm pantang.kdng die masuk bilik die jerit baby terkejut.sy sampai hilang sabar kdng naik tgn.sampai nagis² sbb tak tau da nak handle anak mcmne.mmg bole meroyan rasa

Hai. Kadang nak test suara. Kalau mommy nya pun layan dia elok je tergelak tengok kita melayan dia. Tapi kalau anak saya takda lah menjerit melampau kadang nak perhatian je

bguslh tu sis...mkna bby aktif...ank sye umur 4buln dh melompat.. berangan bdan dh keras sngt..

Normal. Dia nak test suara. Dia baru tahu dia boleh menjerit.

normal sis.. anak saya pun macam tu

normal