susu

hi ada cara nak banyakkan susu? susu sikit baby minum tak puas.

2 Các câu trả lời

eh jap. sis pernah try milk booster mamom ke? berkesan tak?

Lain org lain sis..macam saya kalau saya minum freshmilk banyak susu badan.tapi tu kekadang je berkesan.sis tru pergi pharmacy.dorang ada ubat yang boleh tambahkan susu badan.dulu pernah juga i pergi pharmacy kat sunway velocity.dia bagi black cumin oil pil.lambat juga kesan dia and pil dia gila besar rasa macam tercekik pun ada.haha i jenis yang tak suka telan pil.kalau tak sis try milk booster ke..macam yang mamom tu..kunyah2 siap.or milk booster yang minum macam r-ryaan ke apa nama dia entah.. yang kurma delima or mocha hazel..kat shopee murah je.. or honey stick sunnah ke..pun boleh cari kat shopee...