SUSU BADAN BERKURANG SELEPAS AMBIL SUNTIKAN PERANCANG

Hai korang,saya nak tanya pendapat para ibu² yg pernah ada pengalaman air susu semakin berkurang,ada cara tak untuk banyakkan semula air susu ? saya stress sangat fikir mcm cara nak banyakkan air susu,nak bagi susu formula untuk anak,dia taknak minum. .tolong lah saya !!!!??

1 Trả lời

Baby kencing warna apa? Najis warna apa? Monitor dua ni je. Kalau kencing warna cream atau berak pn warna kuning maknanya ckup je susu badan. Baby fussy/meragam byk biasanya sbb masuk fasa baru