First baby please help

Nak tanya...siapa tahu cara nak banyakkan susu badan....saya baru je bersalin 6.8 baru nie dan kesian dekat baby bila nak menyusu macam tak puas sebab susu kurang

1 Trả lời

Kenapa ckp susu kurang? Awk pam ke direct? Sy sarankan direct je n xyah fikir susu kurang ke apa.

11mo trước

saya buat dua2...pam dan direct...saya pam sebab nak bagi puting saya keluar sbb lepas bersalin puting jadi tenggelam..tapi skrng alhamdulillah timbul dh balik .. okey baik sis.nanti saya selalu bagi direct je susu dkt dia😊 terima kasih 😊