Upt positif tapi scan tak nampak kantung

24.4 Sy test upt kt RUMah 2x. Naik samar2 2 line. Terus Sy ke klinik swasta utk cek and scan . Tapi bila scan tak nampak kantung . Doc test HCG skli lg.. tetap naik double line. Sy kdg2 je rasa mual..xkuat. kdg2 pening.. tp kejap2 je.. mslh skrg Sy tkthu Sy preg btl ke x? Nk g scan tapi kena tnggu 2 mnggu lg. Lamaaa.. hati rasa rimas . Kepala serabut sbb xtau bby ada x. Blh tlg x ? Kalau g scan balik hrni rasa2 blh nmpk x

Upt positif tapi scan tak nampak kantung
53 Các câu trả lời

Alhamdullilah pregnt🤲🏻sebab sy msa mngndung ank no 2 pn sma mcm sis ..tgk upt positif siap g swasta cek tp ble cek xd kntung last kena refer hosptl ..mula2 doc yg cek pn kata xd kantung then tnggu pakar yg cek bru nmpk..doc pakar ckp tu baru nak jd so mmg tk nmpk lg..nt dy sruh dtg blik bg appt lg 2 mnggu then mmg nmpk dgn jelas..so doa je bnyk2 supaya smua baik2 aja..n take care urself okey

4t trước

tq