Upt positif tapi scan tak nampak kantung

24.4 Sy test upt kt RUMah 2x. Naik samar2 2 line. Terus Sy ke klinik swasta utk cek and scan . Tapi bila scan tak nampak kantung . Doc test HCG skli lg.. tetap naik double line. Sy kdg2 je rasa mual..xkuat. kdg2 pening.. tp kejap2 je.. mslh skrg Sy tkthu Sy preg btl ke x? Nk g scan tapi kena tnggu 2 mnggu lg. Lamaaa.. hati rasa rimas . Kepala serabut sbb xtau bby ada x. Blh tlg x ? Kalau g scan balik hrni rasa2 blh nmpk x

Upt positif tapi scan tak nampak kantung
53 Các câu trả lời

Puan boleh cuba pregnancy test yang clearblue digital tu. mahal sikit tapi puas hati sebab ada mention kiraan minggu jika puan positive hamil. Mungkin hati puan akan lega sedikit bila dapat tahu anggaran usia kandungan puan nanti. Jaga diri baik-baik ya puan.

Alhamdulillah tahniah...mybe terlalu awal lg...ikt nsihat doktor repeat 2mggu lg...jgn stress² xelok utk tumbesaran janin...btw doa kn Sy jgk ye...tcc hmpir 6thun...skrg delay priod dh 3hari...nk cek pn hati msih ragu²...ap² pn sis rhat sckupnya ye..

3t trước

Dedicated forums or subreddits for gamers can be a good choice. Potential buyers are likely already looking for specific specs. https://www.gizmogo.com/sell-laptops

Dulu saya tunggu 6week baru pg klinik check, da ada kantung. Hati tak tenang juga time tu sebab kena tunggu kan dan dah berharap, then saya beli clearblue digital tu terus sebab tak sabar sngt. Mungkin sis awal lagi kot. Insyaallah ada rezeki sis tu.

3t trước

ye .. thu awal scan awl xnmpk kntung.. mmg 3 hri ni stress sgt .hri2 nangis.. sbb nk kpastian.. walaupon anak yg ke2..tp tnggu nk dpt tu lama.. 2 Thun jgk tnggu

sy pun smlm g scan kat klinik swasta...lau ikut period daa 9mggu..tp smlm scan bru 6weeks 4ari...bru nmpk kantung je...tggu lagi2@ 3mggu plak..doc nak scan lagi skli..xpe sis jgn byk pikir...pkir yg baik2 je..inshaAllah..ada r3zeki tu

Pernah alami macam tu dan sgt excited. Tak sabar nk tunggu kan. Hihihi. Insha Allah dah memang rezeki awk ni, cuma baby sorok2 lagi ni. Teruskan jaga pemakanan dan jgn stress2 ok. Acid folic keep on goinggg❤️

sy pon mcm ni dulu sis warded 7 hari sbb nk tahu HCG.inshaAllah mommy be positive ade rezeki tu mesti nmok nnti ade org boleh nmpk awal,ade y tak.mcm sy 7 mnggu baru nmpk kantung.takpe doa dan fikir y baik2 aje

kalau baru 12 Hari mungkin awl lg..lag pulak period tk teratur paling awl pin tgu 2 minggu lag ..faham sis kdg excited Tu mmg tak sabar sgt nk confirmkn btol Ada ke x .yg penting jgn lasak2 Jaga diri ye

3t trước

trima ksih

saya...tak pasti mengandung atau tidak dah cek tapi negatif saya...rasa kecewa sangat tapi saya tak datang bulan dah masuk 3 bulan perut rasa sakit yang pandai datang2 saya tak tahu nak buat apa...

selalunya double ni in Shaa Allaah Ada.. jgn stress².. scan ni Ada stgh 5/6weeks dah nmpk. Ada stgh Tu susah sikit.mcm sy 6weeks dah dgr degup jntg.. in Shaa Allah.. Ada rezeki puan.. aamiin3 🤲🏼

3t trước

trima ksih

guna clearblue digital yg ade tulis brp week . tu best. tuk comfimrkan. doktor suruh dtg next 2 week supaya nampak kntung... n heart beat baby. 😍💕 jaga kandungn baik2 jangan lasak2 tau